RETNINGSLINJERNE SAGER OG PRAKSIS PUBLIKATIONER OM ALKOHOLREKLAMENÆVNET KONTAKT


» Downtown

» Discotek Supreme

» Lejligheden

» Diskotek Retro Helsingør

» VOTE

» Diskotek Mona Lisa

» Crazy Daisy Horsens

» Buddy Holly Middelfart

» Buddy Holly Sønderborg

» Palæ Café

» Partyin.dk

» Diskotek Trykkeriet

» Diskotek Ground

» Diskotek Globe

» Københavns OktoberfestHer på Alkoholreklamenævnets hjemmeside, har forbrugerne lettere adgang til at klage og mulighed for at følge nævnets afgørelser løbende.

Alkoholreklamenævnet afgør, om erhvervslivets markedsføring overholder retningslinjerne - og kritik forventes at blive fulgt op af umiddelbar handling.

Nævnet ledes af en uafhængig formand og i nævnet er både erhvervs- og forbrugerinteresser repræsenteret.

Alkoholreklamenævnet har samtidigt indgået en aftale med Forbrugerombudsmanden som sikrer, at Alkoholreklamenævnet og Forbrugerombudsmanden orienterer hinanden om behandling og udfald af sager vedrørende markedsføring af alkohol.

» Læs mere om Alkoholreklamenævnet


Oplever du markedsføring af alkoholholdige drikkevarer, som du mener ikke overholder markedsføringsreglerne, kan du klage til Alkoholreklamenævnet. Der er fri klageadgang til nævnet.

» Hvordan klager man?
» Retningslinjer
» Klageformular

 

» Download retningslinjerne


Seneste nyt
NY FORMAND FOR ALKOHOLREKLAMENÆVNETAdvokat Pernille Backhausen, 44 år, er valgt som ny formand for Alkoholreklamenævnet og Læskedrikreklamenævnet.

» Læs mereALKOHOLREKLAMENÆVNET FÅR
NY HJEMMESIDE
Alkoholreklamenævnets hjemmeside har i løbet af efteråret 2014 premiere på nyt design.©2008 Alkoholreklamenævnet ∙ Faxehus ∙ Gamle Carlsberg Vej 16 ∙ DK-1799 København V ∙ Tel 7216 2440 ∙ Fax 7216 2444 ∙ info@alkoholreklamenaevn.dk